Om

Velkommen til oss!

 

Askers beste lunchcafé!

 

 

Overens café åpnet 2.juli 2009 og er en lunchcafe med fokus på service, hyggelig atmosfære og god, hjemmelaget mat. Vårt måt er å begeistre alle våre kunder og å være Askers beste lunchcafe.

 

Vi er stedet for folk i alle aldre og til enhver anledning. Vi serverer deilig, hjemmelagde lunchretter, som også er gode som lett middag. Menyen er middelhavsinspirert og vi er stolte av maten vi serverer. Råvarene er håndplukket og våre kokker jobber hele tiden med å fremstille smaker du kun finner hos oss. Alle dressinger, pestoer og marinader er selvsagt hjemmelaget! Flere av rettene på menyen har vært med oss fra dag nr1, mens vi skifter ut enkelte retter hver vår og hver høst. I tillegg lager vi dagens rett / dagens suppe / dagens pasta også etter sesong. Se hele vår meny her .

 

Overens cafe holder åpent 7 dager i uken kl 10-19 man-lør og kl 12-19 på søndager. På kveldene tilbyr vi skreddersydde løsninger for lukket selskap. Vi har arrangert julebord, bursdager, kick-off, vinsmakekvelder, politisk aften med debatt og mye mer. I tillegg har vi egen cateringmeny for bedriftskunder som ønsker smakfull møtemat.

 

 

 

-------------------- Overens café -- Strøket 8, 1383 Asker -- tlf: 91 35 08 89 -- post@overens.no ---------------------